A legtöbb egészségügyi terv listája tartalmazza ezeket az információkat.

A legtöbb egészségügyi terv listája tartalmazza ezeket az információkat.

Tehát, amikor egy sávot választ, fontolja meg a teljes kalóriaigényét és a kalóriák mely részét ez a sáv helyettesíti. Általános szabály, hogy a teljes méretű étkezésnek a napi kalóriák 25-35 % -át kell biztosítania. A snacknek közelebb kell lennie a napi kalóriák 10 % -ához. (És ne feledje, hogy a harapnivalók teljesen opcionálisak).

5. Mi van még ott?

Miután kiválasztott egy olyan sávot, amely rendelkezik a kívánt mennyiségű fehérjemennyiséggel, a megfelelő számú kalóriával, és – Ne káprázatos a funkcionális összetevők, például az adaptogének, a divatos zsírsavak, a gyógynövénykivonatok vagy a hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok miatt. Ezek többsége vagy felesleges, felesleges, vagy olyan mennyiségekben, amelyek túl kicsik ahhoz, hogy bármilyen előnye legyen. Másrészt, a vegyi anyagok és adalékanyagok hosszú listája egy erősen feldolgozott étel jele. Az összetevők listáinak többet kell olvasniuk, mint egy recept, és kevésbé mint a kémiai laboratóriumi hozzárendelés. Egészséges táplálkozásba

A fehérjebrosokkal kapcsolatban sok választási lehetőség van. És ez az útmutató segíthet arra, hogy az Ön igényeinek megfelelő bárok felé irányuljon. De a fehérjetartalmak soha nem lesznek ideális táplálkozás formája. Jól válassza ki a fehérjetartalmát, de próbálja meg menteni őket azokban az időkben, amikor a valódi étel nem lehetséges. Kényszerítve, hogy az egész ebédszünetet a DMV -n töltse, hogy megújítsa a vezetői engedélyt? Az ebéd korai volt, és a vacsora késik? Lehetséges, hogy olyan idők, amikor egy fehérjebár szuper praktikus lesz. Ebben a tekintetben nem kell rúdot hordoznia magával, hogy enni tudjon abban a pillanatban, amikor észreveszi, hogy előfordulhat, hogy éhes lesz. Az anyagcseréje nem fog leállni, ha egy órát elmegy étel nélkül a gyomorban. Mindkét esetben, ha a nem túl távoli jövőben valós ételek lesznek elérhetőek, akkor teljesen jó várni. Készítsen egy jó témát egy podcast -epizódhoz, felhívhatja a Nutrition Diva hallgató vonalát, és hagyjon nekem üzenetet. A szám 443-961-6206. Szeretném hallani rólad. Ha többet szeretne megtudni a táplálkozási coaching programjaimról és csoportjaimról, akkor többet megtudhat a NutritionOvereAsy.com oldalon. A táplálkozási beszélgetéshez való csatlakozáshoz kövess engem a Facebookon és a Twitteren. Hallgassa meg és iratkozzon fel az Apple, a Spotify, a Google, a Stitcher, vagy bárhol, ahol megkapja a podcastjait. Feliratkozhat a Nutrition Diva hírlevelére is, hogy az egészséges táplálkozási frissítéseket egyenesen a postaládájába szállítsák. Egy igazgatóság által tanúsított engedéllyel rendelkező, szerző, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Október nyitott beiratkozás, és sokan közületek új egészségügyi terv és orvos kiválasztását jelenti. Íme 5 dolog, amit tudnod kell, mielőtt kiválasztaná az Ön és családja számára a megfelelő orvosot. Egy orvos, akit jelenleg lejátszási problémák tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. Bárki online lehet, és értékelhet, és még névtelen maradhat. Ez azt jelenti, hogy még az orvosok személyes kapcsolatait, a szégyentelt kollégáikat és az elégedetlen betegeket is.

De az orvosi ellátás nyújtása összetett kérdés. Időnként a betegek nem érzik magukat elégedettnek az orvos legjobb szándéka ellenére. Nagyszerű példa erre a beteg, akinek a kórtörténetében van függőség, akinek esetleg megtagadták olyan gyógyszert, amelyet az orvos érez, nem volt a legjobban. Vagy talán egy olyan beteg, aki „nem szereti orvoshoz menni” (ami nem ugorjon át erre a weboldalra ritka), akit 10 év után látnak, és az orvos megkísérelje, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megelőző szűrésük teljesül -e (mammogramok, kolonoszkópiák, oltások stb. ) – Csak akarnak egyedül hagyni. A személyiség -eltérések megtörténhetnek, és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy bármelyik fél valami rosszat tett.

Ha elolvassa őket, kérjük, vegye be ezeket a minősítéseket egy sóval. Van -e olyan családtag vagy szomszéd, akinek a véleményét bízik? Ki az orvosuk? Az orvossal való kapcsolat esélye magasabb, ha valaki pozitív személyes tapasztalattal rendelkezik, amelyet meg kell osztani. H2> Nyelvi megfontolások

Nem titok, hogy a nevem nem könnyű mondani. De nyilvánvalóan angolul beszélek, és kiváló kommunikációs készséggel bírok. Próbáljon meg nem feltételezéseket tenni a nyelvi különbségekről. A betegek kiderült, hogy nem voltak teljesen biztosak, ha elég jól beszéltem -e angolul, mielőtt találkoztak velem, és azt remélték, hogy elég jól beszélek a kommunikációhoz. Ez az egyik kissé rohan. A legtöbb egészségügyi tervlista tartalmazza ezeket az információkat. Ha nem, kérje meg. a legtöbb? „Hány éves vagy?” – természetesen különféle formákban; Lehet, hogy ez egy olyan kijelentés, mint például: „Hú, olyan fiatalnak nézel ki”. Feltételezve, hogy egy személy életkora mindig veszélyes terület, és ezt tudom, mert olyan sok beteget látott tapasztalat. A 60-as években 90 éves koromban jelentkeztem, és a 30 éves gyerekek fiziológiai korukkal jelennek meg az 50-es éveikben. idő. Lehet, hogy zavartak nekem egy tadot, amikor először kezdtem, de most valóban élvezem, és bókként veszem. De más orvosok nem. És az igazság az, hogy valóban számít? De ezt elmondom neked, meglepő lenne, mennyire hozzáértő néhány fiatal orvos, amikor először távoznak a rezidenciából. És gyakran nagyon naprakészek. A legtöbb orvosi csoportnak, különösen a nagyobboknak, nagyon szigorú kritériumokkal rendelkeznek az orvosok alkalmazásakor. Gyakran már elvégezték a munkát az Ön számára. Ha ez egy jó hírű orvosi csoport, akkor szinte biztos lehet benne, hogy az orvos képes.

A válaszom egyébként? „További 11 éves iskolát és képzést végeztem a középiskolát követően, és most már 13 éve gyakorolok gyógyszert.”

Sajnos számomra mindenki megteheti a matematikát. Tartsuk meg köztünk, kérlek. Ha ma itt valamit megtanult, vagy egyszerűen csak élvezheti az egészet, akkor meghallgathatja és feliratkozhat a House Call Doctor Podcast-ra az Apple Podcast-on, a Spotify-on és a Stitcher-en. szigorúan csak információs célokra szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig kérjen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban. Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig kérjen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

sanaz majd, md

dr. Sanaz MID egy testület által tanúsított családi orvos, aki a Philadelphiai Drexel Egyetemi Orvostudományi Főiskolán végzett. Különleges érdekei a nők egészség- és betegképzési oktatásában.

Táplálkozási díva válaszol a hallgatók által a fogyás kérdéseire, a legnagyobb táplálkozási tévhit, a tápanyagok felszívódásának fokozására és még sok másra. 2015., 29. 29. 6 perces ReadPisode #350 Play Pause Hallgassa meg a 350. epizódot: Kérdezd meg bármit a Nutrition Diva-val. Ha szeretné meghallgatni az audiót, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot.

„A kezdetektől kezdve hallgattam a podcastját, és elolvastam néhány könyvet is. Nagy rajongó vagyok. Mi az egyetlen tanács, amelyet a hallgatóknak adhatnának, ha fogyni akarnak? Például, ha valaki, aki édesített italokat – például kávéitalokat vagy szódákat – iszik, napi rendszerességgel, azaz kezét lefelé, az első dolog, amit javasolnék, hogy változtasson. De ha soha nem iszik édesített italokat, akkor ez nyilvánvalóan nem lenne hasznos.

Lásd még: Hogyan lehet átalakítani az étrendjét

Ha a probléma szokásos túladagolás vagy ellenőrzésen kívüli snack, akkor a legfontosabb lépés a környezet újjáépítése az egészségesebb támogatása érdekében választás; Olyan dolgok, mint például az édességek és snack -ételek nem hozása a házba, és nem étkezni a televízió előtt.

Pár évvel ezelőtt egy hónapos sorozatot készítettem, ahol meghívtam az embereket, hogy kísérletezzenek néhány különböző étrend -megközelítéssel, hogy megnézhessék, hogyan működtek, mennyire éhesek voltak, milyen könnyű volt ragaszkodni hogy mennyire illeszkedik az életmódjukhoz és az élelmiszer -preferenciákhoz. Az ötlet az, hogy a leghatékonyabb étrend az, amelyhez hosszú távon ragaszkodhat – és hogy az, ami egy ember számára működik, nem mindig működik valaki másnak. A hatékony étrend az, amelyhez hosszú távon ragaszkodhat – és hogy az, ami egy ember számára működik, nem mindig működik valaki másnak.

Egy másik dolog a „diétákkal kapcsolatban” az, hogy általában ideiglenesek, és a fogyás is. Tehát beszéltem a fogyásának erőfeszítéseinek átalakításának lehetőségeiről is, kevésbé a rövid távú súlyváltozásokra és az életmód hosszú távú változásaira összpontosítva.

Lásd még: Hogyan lehet fogyni étrend nélkül, és eltolódni a hangsúlyt, hogy megkönnyítse a diétát

Melyek

a legnagyobb mítoszok a táplálkozásról? Jeffből:

“Mi lenne a legnagyobb népszerű tévhit a táplálkozással kapcsolatban?”

Olyan sok mítosz és városi legenda van a táplálkozásról, nehéz csak egyet kiválasztani.

Van egy teljes tévhit kategóriája, amely a fekete-fehér gondolkodás általános irányába tartozik. Az emberek az ételeket „jónak” tekintik, ebben az esetben enni tudsz, amennyit csak akar, vagy „rossz”, ebben az esetben soha egyetlen harapást sem lehet. Nem igazán gondolok sok olyan ételre, amelyek bármelyik kategóriába illeszkednek.

Lásd még: A legnagyobb táplálkozási csapdák, 2. rész: Minőség v. Mennyiség

A vörös hús jó példa erre az egész vagy semmi gondolkodásra. A tanulmányok kimutatták, hogy az emberek, akik naponta vörös húst esznek, magasabb szívbetegség és bizonyos rákos arányban szenvednek. És sok ember gondolja, hogy a vörös hús – bármilyen mennyiségben – alapvetően halálos. De a vörös húsnak is sok jó táplálkozása van. És ugyanazok a tanulmányok azt találják, hogy az emberek, akik hetente egyszer vagy annál kevesebbet esznek, egyáltalán nem fokozott kockázatot jelentenek. Úgy gondolom, hogy mindig emlékeznünk kell arra, hogy a kontextusnak és a mennyiségnek mindkettőnek sok köze van ahhoz, hogy egy étel „egészségesnek” tekinthető -e. Egészséges

Azt is gyakran elfelejtjük, hogy valami igaz lehet anélkül, hogy szörnyen értelmezhető lenne. Kifejezetten arra gondolok, hogy minden olyan széna, amely olyan ételekből vagy viselkedésből készül, amelyek állítólag befolyásolják az anyagcserét. Noha igaz, hogy bizonyos étrend és életmódválasztás befolyásolhatja azt a sebességet, amellyel a test kalóriát éget, ennek a hatásnak a nagysága jóval kisebb, mint a legtöbb ember felismeri. És azt hiszem, sok energiát pazarolunk rá, amikor ez nem igazán nagy különbséget jelent. Az étrend (bármi is legyen) megakadályozhatja vagy akár gyógyíthatja meg az összes betegséget. És természetesen ennek az érmének a flip oldala az, hogy minden betegséget vagy egészségügyi problémát a rossz étrend -választás okozott, ami szintén nem igaz. Egészségügyi válsággal vagy kiváló egészséggel élvezve szeretnénk támogatni testünket a legjobb táplálkozással. De sok oka van annak, hogy a dolgok rosszul fordulnak elő a testtel, és néhányuknak semmi köze nincs az ételhez. Miért is fontos élvezni azokat a sok más dolgot, amelyeket az élelmiszer kínál, például az öröm, a kreativitás, a rituálék, a kultúra és a közösség. Tartsa be ezeket a kérdéseket és megjegyzéseket. Az alábbiakban vagy a Nutrition Diva Facebook oldalán közzéteheti őket. És további élelmiszer- és táplálkozási tanácsokért kérjük, látogasson el a nutritionovereasy.com webhelyre. H2> Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Láthatta, hogy Avril Lavigne énekesnő legutóbbi média fellépései megvitatták a Lyme -betegség tapasztalatait. Mi ez a titokzatos betegség, és hogyan lehet megmondani, ha van? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. , kiegészítő tesztoszteron és gluténérzékenység.